Kirsi-Britta kook

Lilla ja heleda biskviidi vahel on roosa kirsimaitseline hapukoorevahukreem, millele on lisatud kirsi tükid. Kook on pealt kaetud õhulise beseega ja kaunistatud šokolaadiga.

Troopiline pralineekook

Pehmete šokolaadibiskviitpõhjade vahel krõbe pralinee valge šokolaadi, mango ja passiooniga. Peal hapukoore-vahukreem, mis maitsestatud kakaotrühvliga. Kook on pealt kaunistatud kuivatatud ebaküdoonia puruga, tumedate glasuuri triipude ja oranžide apelsinimaitseliste šokolaadipärlitega.

Pagarini Valgešokolaadi-leedrikook

Valgešokolaadi-leedrikook

Valge šokolaadi ja leedrimarjaga maitsestatud kook, millele annab nüanssi sidrunipralinee. Krõbeda liivapõhja ja pehme biskviitpõhja vahel on pralineekiht valge šokolaadi ja sidruniga. Koogil on kaks kihti vahukoore-hapukoorekreemi, millest üks on maitsestatud valge šokolaadiga ja teine leedrimarja-lisandiga. Kook on pealt kaunistatud sametise pohlajahukattega

Mango-šokolaadikook

Toorjuustukreemi ja pralineega

Pagarini Cappuccino-kook 220 g

Cappuccino-kook

Õhuline vahukoorekook kohvi ja šokolaadiga. Kakaobiskviitide vahel kohvivahukoorekreem. Pealmiseks kihiks vaniljemaitseline vahukoorekreem. Kaunistuseks šokolaaditrühvli-triibud, piimašokolaadilaastud ja tuhksuhkur.