Mango-vaarika tort

Mango-vaarika tort

Karamellibiskviit on kihistatud mango-vahukreemiga. Särtsu andmiseks on ühe kihi vahele lisatud terved vaarikad. Pealt on toode kaunistatud pehmest glasuurist triipude ja tumedast glasuurist dekooridega.Tordi
alumine külg on kaetud vahvlipuistega. Maius on lõigatud lõikudeks.

Mango-šokolaadikook

Toorjuustukreemi ja pralineega

Otto tort

Tumedat šokolaadimaitselist põhja katab marjane mustikamoos ja kerge vahukreem. Tort on üle puistatud küpsisetükkidega ning kaunistatud valge glasuuri ja kihilise tumeda küpsisega.

Karamelli-pralineekook@2400

Karamelli-pralineekook

Karamellikreemi ja krõmpsuva pralineekihiga

Pagarini mustasõsta passionikook 300 g

Mustasõstra-passionikook

Naturaalsete mustsõstra- ja passionipüreedega maitsestatud õhuline hapukas kohupiimakook. Heledal biskviitpõhjal helelilla mustasõstrakreem ja valge passionikreem. Kook on pealt kaetud kollase passioniželeega.

Pagarini Cappuccino-kook 220 g

Cappuccino-kook

Õhuline vahukoorekook kohvi ja šokolaadiga. Kakaobiskviitide vahel kohvivahukoorekreem. Pealmiseks kihiks vaniljemaitseline vahukoorekreem. Kaunistuseks šokolaaditrühvli-triibud, piimašokolaadilaastud ja tuhksuhkur.