Red Velvet tort

UUS! väiksema läbimõõduga ø14cm ja väiksemas karbis tort. Miniversioonis Red Velvet tort ühendab endas sügavpunased kohevad keeksikihid ja mõnusalt hapuka toorjuustu-vahukreemi. Tort on üleni kaetud tumepunase keeksipuruga. Romantilist hõngu lisab kaunistusena valgest glasuurist dekoorvõrk.

Šokolaadi-mousse tort

UUS! väiksema läbimõõduga ø14cm ja väiksemas karbis tort on tõeline nauding igale šokolaadisõbrale. Põhjaks on rikkalik kakaokeeks, mis loob kindla vundamendi õhulistele kreemikihtidele. Esmalt hellitab maitsemeeli siidine piimašokolaadi-mousse, millele järgneb kreemjas ja kerge valge šokolaadi-mousse. Torti kroonib tume kakaoglasuur, mis seob harmooniliselt kõik kihid ühtseks tervikuks. Viimase lihvi annavad kaunistusena šokolaadipärlid ja õrn valge glasuuripuiste.

Hapukoore-vaarikakook

Spinatibiskviit hapukoorekreemi ja väikse vaarikaga

Marc de Champagne tort

Krõbedal küpsisepõhjal biskviittort, millele annab erilise maitsenüansi troopiliste viljade maitseline krõbekiht ja Marc de Champagne lisandiga passioni-virsiku vahukreem. Tordi pealispind kaunistatud valge ja pronksivärvi magusa kattega ning glasuuridekooridega

Vaarika-toorjuustukook

Klassikaline küpsetatud tort kreemja toorjuustukreemi ja küpsisepõhjaga. Masitsenüansiks on lisatud toorjuustukreemi sisse vaarikatäidist. Pealt kaunistatud seemneteta vaarikatäidisega.

Limoncello tort

Liivataignapõhi ja hele biskviit on kihitatud sidrunipralineega.
Biskviitpõhi on omakorda kaetud rikkalikult sidruni- kohupiimakreemiga, millele annab maitsenüansi limoncello liköör.
Tort on kaunistatud sidrunikreemi ja valge šokolaadipuiste ning -dekoorpärlitega.

Kirsi-Britta kook

Lilla ja heleda biskviidi vahel on roosa kirsimaitseline hapukoorevahukreem, millele on lisatud kirsi tükid. Kook on pealt kaetud õhulise beseega ja kaunistatud šokolaadiga.

Apelsini-šokolaadi tort

Pagarini Apelsini-šokolaadi tort kannab nüüdsest tiitlit: PARIM JÕULUTORT 2022.

Kahe šokolaadibiskviidi vahel on apelsinimaitseline biskviit, mis on kihitatud maitseka apelsini- ja vaniljemaitselise kreemiga. Kaetud šokolaadiglasuuriga ning kaunistatud värviliste tumedast glasuurist dekooridega. Tort on lõigatud lõikudeks

Vaarika-šokolaaditort

Mahlakal puuviljakeeksipõhjal on hõrk šokolaadikreem, mille maitset on muutnud veelgi täiuslikumaks kerge ingver ning apelsin. Värskust lisab peal olev vaarikatarretis. Tort on lõigatud lõikudeks ning kaunistatud šokolaadist dekooriga.

Pagarini vahukoore-maasikatort

Vahukoore-maasikatort

Külmkuivatatud maasikatükkidega rikastatud keeksipõhjade vahel on rohkelt vahukoorekreemi, mille keskel viilutatud maasikad. Mõnusat maitsebuketti täiustab veelgi pralineeglasuur.  Tort on kaunistatud rikkalikult kakaoglasuurist dekooridega.