Karamelli-pralineekook@2400

Karamelli-pralineekook

Karamellikreemi ja krõmpsuva pralineekihiga

Pagarini mustasõsta passionikook 300 g

Mustasõstra-passionikook

Naturaalsete mustsõstra- ja passionipüreedega maitsestatud õhuline hapukas kohupiimakook. Heledal biskviitpõhjal helelilla mustasõstrakreem ja valge passionikreem. Kook on pealt kaetud kollase passioniželeega.

Pagarini Cappuccino-kook 220 g

Cappuccino-kook

Õhuline vahukoorekook kohvi ja šokolaadiga. Kakaobiskviitide vahel kohvivahukoorekreem. Pealmiseks kihiks vaniljemaitseline vahukoorekreem. Kaunistuseks šokolaaditrühvli-triibud, piimašokolaadilaastud ja tuhksuhkur.

Pagarini Oreo tort 540 g

Oreo tort

Tumedat šokolaadimaitselist põhja katab marjane mustikamoos ja kerge vahukreem. Tort on üle puistatud küpsisetükkidega ning kaunistatud valge glasuuri ja Oreo küpsisega.

Pagarini red velvet tort 710 g

Red Velveti tort

Punaste keeksipõhjade vahel on rikkalik toorjuustu-sulajuustukreem, mis lisab Red Velvetile mõnusalt soolakat maitset. Torti kaunistavad valgest glasuurist dekoorid.