Limoncello tort

Liivataignapõhi ja hele biskviit on kihitatud sidrunipralineega.
Biskviitpõhi on omakorda kaetud rikkalikult sidruni- kohupiimakreemiga, millele annab maitsenüansi limoncello liköör.
Tort on kaunistatud sidrunikreemi ja valge šokolaadipuiste ning -dekoorpärlitega.

Kirsi-Britta kook

Lilla ja heleda biskviidi vahel on roosa kirsimaitseline hapukoorevahukreem, millele on lisatud kirsi tükid. Kook on pealt kaetud õhulise beseega ja kaunistatud šokolaadiga.

Troopiline pralineekook

Pehmete šokolaadibiskviitpõhjade vahel krõbe pralinee valge šokolaadi, mango ja passiooniga. Peal hapukoore-vahukreem, mis maitsestatud kakaotrühvliga. Kook on pealt kaunistatud kuivatatud ebaküdoonia puruga, tumedate glasuuri triipude ja oranžide apelsinimaitseliste šokolaadipärlitega.

Apelsini-šokolaadi tort

Pagarini Apelsini-šokolaadi tort kannab nüüdsest tiitlit: PARIM JÕULUTORT 2022.

Kahe šokolaadibiskviidi vahel on apelsinimaitseline biskviit, mis on kihitatud maitseka apelsini- ja vaniljemaitselise kreemiga. Kaetud šokolaadiglasuuriga ning kaunistatud värviliste tumedast glasuurist dekooridega. Tort on lõigatud lõikudeks

Pagarini Valgešokolaadi-leedrikook

Valgešokolaadi-leedrikook

Valge šokolaadi ja leedrimarjaga maitsestatud kook, millele annab nüanssi sidrunipralinee. Krõbeda liivapõhja ja pehme biskviitpõhja vahel on pralineekiht valge šokolaadi ja sidruniga. Koogil on kaks kihti vahukoore-hapukoorekreemi, millest üks on maitsestatud valge šokolaadiga ja teine leedrimarja-lisandiga. Kook on pealt kaunistatud sametise pohlajahukattega

Küpsisetaigen karamellitükkidega

Valmistamine: eemalda pakend, lõika taigen 5mm paksusteks seibideks. Küpseta 185 kraadises ahjus 5-8 minutit.

Küpsisetaigen juustuga

Valmistamine: eemalda pakend, lõika taigen 5mm paksusteks seibideks. Küpseta 185 kraadises ahjus 5-8 minutit.

Vaarika-šokolaaditort

Mahlakal puuviljakeeksipõhjal on hõrk šokolaadikreem, mille maitset on muutnud veelgi täiuslikumaks kerge ingver ning apelsin. Värskust lisab peal olev vaarikatarretis. Tort on lõigatud lõikudeks ning kaunistatud šokolaadist dekooriga.

Pagarini vahukoore-maasikatort

Vahukoore-maasikatort

Külmkuivatatud maasikatükkidega rikastatud keeksipõhjade vahel on rohkelt vahukoorekreemi, mille keskel viilutatud maasikad. Mõnusat maitsebuketti täiustab veelgi pralineeglasuur.  Tort on kaunistatud rikkalikult kakaoglasuurist dekooridega.

Mango-šokolaadikook

Toorjuustukreemi ja pralineega