Piparkoogiglasuur mandlimaitseline

Apelsini piparkoogitaigen

Piparkoogiglasuur Astelpaju – VEGAN

Astelpajupüreega tumekollane suhkruglasuur piparkookide kaunistamiseks. Tootele annab iseloomuliku värvi ja hapuka maitse astelpajupüree. Glasuur on sobiv veganitele.

Piparkoogiglasuur Mustasõstra – VEGAN

Mustasõstrapüreega tumeroosa suhkruglasuur piparkookide kaunistamiseks. Tootele annab iseloomuliku värvi ja hapuka maitse mustasõstrapüree. Glasuur on sobiv veganitele.

Pistaatsia-jogurtikook

Tumedate biskviidikihtide vahel mõnusalt krõmpsuv pralinee. Koogi katab heleroheline pistaatsiamaitseline vahukoore-jogurtikreem. Kaunistuseks on peal tumeda ja helerohelise glasuuriga triibud.

Mango-passioni juustukook

Iga amps algab mõnusa küpsisepõhja krõmpsust, liigub edasi läbi siidise toorjuustukihi ning jõuab mango-passioni mahlase täidiseni, millest paiskub suhu troopiline värskus – magus ja särtsakas nagu päikseküpsed viljad. Kuldkollane moosimuster lisab viimase lihvi, mis paneb keele limpsama ja käe järgmise tüki järele sirutuma.

Dubai tort

Dubai tort ühendab maitsed, mis sulavad suus ja peatuvad südames. Tugev liivapõhi, krõmpsuv pistaatsia-kataifi täidis ja pehme hele biskviit loovad koos ideaalse põhja, milles iga kiht täiustab teist. Põhjale järgneb rikkalik valge šokolaadi- ja pistaatsia vahukreem, mis seob maitsed pehmelt ühtseks tervikuks. Torti kroonib tumeda šokolaadi kate, mida täiustavad pronksivärvi pärlid ja pistaatsiapastaga kaetud rohekad kataifi ribad. Iga amps on justkui väike kingitus iseendale.

Red Velvet tort

UUS! väiksema läbimõõduga ø14cm ja väiksemas karbis tort. Miniversioonis Red Velvet tort ühendab endas sügavpunased kohevad keeksikihid ja mõnusalt hapuka toorjuustu-vahukreemi. Tort on üleni kaetud tumepunase keeksipuruga. Romantilist hõngu lisab kaunistusena valgest glasuurist dekoorvõrk.

Šokolaadi-mousse tort

UUS! väiksema läbimõõduga ø14cm ja väiksemas karbis tort on tõeline nauding igale šokolaadisõbrale. Põhjaks on rikkalik kakaokeeks, mis loob kindla vundamendi õhulistele kreemikihtidele. Esmalt hellitab maitsemeeli siidine piimašokolaadi-mousse, millele järgneb kreemjas ja kerge valge šokolaadi-mousse. Torti kroonib tume kakaoglasuur, mis seob harmooniliselt kõik kihid ühtseks tervikuks. Viimase lihvi annavad kaunistusena šokolaadipärlid ja õrn valge glasuuripuiste.

Hapukoore-vaarikakook

Spinatibiskviit hapukoorekreemi ja väikse vaarikaga