Marc de Champagne tort

Krõ­be­dal küp­si­se­põh­jal bisk­viit­tort, millele annab eri­lise mait­se­nüansi troo­pi­liste vil­jade mait­se­line krõ­be­kiht ja Marc de Cham­pagne lisan­diga pas­sioni-vir­siku vahu­kreem. Tordi pea­lis­pind kau­nis­ta­tud valge ja pronk­si­värvi magusa kat­tega ning glasuuridekooridega

Karamelli-pirni tort

Küp­si­se­põhja katab kara­melli krõ­be­kiht, millele on vala­tud pir­ni­mait­se­line vahu­kreem pir­ni­tük­ki­dega ning kara­melli vahu­kreem kara­mel­li­tük­ki­dega. Tordi pea­lis­pind on kae­tud kara­mel­li­gee­liga ning kau­nis­ta­tud gla­suu­ri­trii­pude, kara­mel­li­kuu­bi­kute ja tume­date pärlitega.

Vaarika-toorjuustukook

Klas­si­ka­line küp­se­ta­tud tort kreemja toor­juus­tu­kreemi ja küp­si­se­põh­jaga. Masit­se­nüan­siks on lisa­tud toor­juus­tu­kreemi sisse vaa­ri­ka­täi­dist. Pealt kau­nis­ta­tud seem­ne­teta vaarikatäidisega.

Limoncello tort

Lii­va­taig­na­põhi ja hele bisk­viit on kihi­ta­tud sidrunipralineega.
Bisk­viit­põhi on oma­korda kae­tud rik­ka­li­kult sid­runi- kohu­pii­ma­kree­miga, millele annab mait­se­nüansi limoncello liköör.
Tort on kau­nis­ta­tud sid­ru­ni­kreemi ja valge šoko­laa­di­puiste ning ‑dekoor­pär­li­tega.

Kirsi-Britta kook

Lilla ja heleda bisk­viidi vahel on roosa kir­si­mait­se­line hapu­koo­re­va­hu­kreem, millele on lisa­tud kirsi tükid. Kook on pealt kae­tud õhu­lise beseega ja kau­nis­ta­tud šokolaadiga.

Apelsini-šokolaadi tort

Paga­rini Apel­sini-šoko­laadi tort kan­nab nüüd­sest tiit­lit: PARIM JÕULUTORT 2022.

Kahe šoko­laa­di­bisk­viidi vahel on apelsi­ni­mait­se­line bisk­viit, mis on kihi­ta­tud mait­seka apel­sini- ja vanil­je­mait­se­lise kree­miga. Kae­tud šoko­laa­digla­suuriga ning kau­nis­ta­tud vär­vi­liste tume­dast gla­suu­rist dekoo­ri­dega. Tort on lõi­ga­tud lõikudeks

Vaarika-šokolaaditort

Mah­la­kal puu­vil­ja­keek­si­põh­jal on hõrk šoko­laa­di­kreem, mille mait­set on muut­nud veelgi täius­li­ku­maks kerge ing­ver ning apel­sin. Värs­kust lisab peal olev vaa­ri­ka­tar­re­tis. Tort on lõi­ga­tud lõi­ku­deks ning kau­nis­ta­tud šoko­laa­dist dekooriga.

Pagarini vahukoore-maasikatort

Vahukoore-maasikatort

Külm­kui­va­ta­tud maa­si­ka­tük­ki­dega rikas­ta­tud keek­si­põh­jade vahel on roh­kelt vahu­koo­re­kreemi, mille kes­kel vii­lu­ta­tud maa­si­kad. Mõnu­sat mait­se­bu­ketti täius­tab veelgi pra­li­neeg­la­suur.  Tort on kau­nis­ta­tud rik­ka­li­kult kakaogla­suu­rist dekooridega.

Mango-šokolaadikook

Toor­juus­tu­kreemi ja pralineega