Pistaatsia-jogurtikook

Tume­date bisk­vii­di­kihtide vahel mõnu­salt krõmp­suv pra­li­nee. Koogi katab hele­ro­he­line pis­taat­sia­mait­se­line vahu­koore-jogur­ti­kreem. Kau­nis­tuseks on peal tumeda ja hele­ro­he­lise gla­suuriga triibud.

Mango-passioni juustukook

Iga amps algab mõnusa küp­si­se­põhja krõmp­sust, lii­gub edasi läbi sii­dise toor­juus­tu­kihi ning jõuab mango-pas­sioni mah­lase täi­diseni, mil­lest pais­kub suhu troo­pi­line värs­kus – magus ja särt­sa­kas nagu päik­se­küp­sed vil­jad. Kuld­kol­lane moo­si­mus­ter lisab vii­mase lihvi, mis paneb keele limp­sama ja käe järg­mise tüki järele sirutuma.

Dubai tort

Dubai tort ühendab mait­sed, mis sula­vad suus ja pea­tu­vad süda­mes. Tugev lii­va­põhi, krõmp­suv pis­taat­sia-kataifi täi­dis ja pehme hele bisk­viit loo­vad koos ideaalse põhja, mil­les iga kiht täius­tab teist. Põh­jale järg­neb rik­ka­lik valge šoko­laadi- ja pis­taat­sia vahu­kreem, mis seob mait­sed peh­melt üht­seks ter­vikuks. Torti kroo­nib tumeda šoko­laadi kate, mida täius­ta­vad pronk­si­värvi pär­lid ja pis­taat­siapas­taga kae­tud rohe­kad kataifi ribad. Iga amps on just­kui väike kin­gi­tus iseendale.

Red Velvet tort

UUS! väik­sema läbi­mõõ­duga ø14cm ja väik­se­mas kar­bis tort. Mini­ver­sioo­nis Red Vel­vet tort ühendab endas sügav­pu­na­sed kohe­vad keek­si­ki­hid ja mõnu­salt hapuka toor­juustu-vahu­kreemi. Tort on üleni kae­tud tume­pu­nase keek­si­pu­ruga. Roman­ti­list hõngu lisab kau­nis­tusena val­gest gla­suu­rist dekoorvõrk.

Šokolaadi-mousse tort

UUS! väik­sema läbi­mõõ­duga ø14cm ja väik­se­mas kar­bis tort on tõe­line nau­ding igale šoko­laa­di­sõb­rale. Põh­jaks on rik­ka­lik kakao­keeks, mis loob kindla vun­da­mendi õhu­lis­tele kree­mi­kihti­dele. Esmalt hel­li­tab mait­se­meeli sii­dine pii­ma­šo­ko­laadi-mousse, millele järg­neb kreem­jas ja kerge valge šoko­laadi-mousse. Torti kroo­nib tume kakaogla­suur, mis seob har­moo­ni­li­selt kõik kihid üht­seks ter­vikuks. Vii­mase lihvi anna­vad kau­nis­tusena šoko­laa­di­pär­lid ja õrn valge glasuuripuiste.

Hapukoore-vaarikakook

Spi­na­ti­bisk­viit hapu­koo­re­kreemi ja väikse vaarikaga

Marc de Champagne tort

Krõ­be­dal küp­si­se­põh­jal bisk­viit­tort, millele annab eri­lise mait­se­nüansi troo­pi­liste vil­jade mait­se­line krõ­be­kiht ja Marc de Cham­pagne lisan­diga pas­sioni-vir­siku vahu­kreem. Tordi pea­lis­pind kau­nis­ta­tud valge ja pronk­si­värvi magusa kat­tega ning glasuuridekooridega

Vaarika-toorjuustukook

Klas­si­ka­line küp­se­ta­tud tort kreemja toor­juus­tu­kreemi ja küp­si­se­põh­jaga. Masit­se­nüan­siks on lisa­tud toor­juus­tu­kreemi sisse vaa­ri­ka­täi­dist. Pealt kau­nis­ta­tud seem­ne­teta vaarikatäidisega.

Limoncello tort

Lii­va­taig­na­põhi ja hele bisk­viit on kihi­ta­tud sidrunipralineega.
Bisk­viit­põhi on oma­korda kae­tud rik­ka­li­kult sid­runi- kohu­pii­ma­kree­miga, millele annab mait­se­nüansi limoncello liköör.
Tort on kau­nis­ta­tud sid­ru­ni­kreemi ja valge šoko­laa­di­puiste ning ‑dekoor­pär­li­tega.

Apelsini-šokolaadi tort

Paga­rini Apel­sini-šoko­laadi tort kan­nab nüüd­sest tiit­lit: PARIM JÕULUTORT 2022.

Kahe šoko­laa­di­bisk­viidi vahel on apelsi­ni­mait­se­line bisk­viit, mis on kihi­ta­tud mait­seka apel­sini- ja vanil­je­mait­se­lise kree­miga. Kae­tud šoko­laa­digla­suuriga ning kau­nis­ta­tud vär­vi­liste tume­dast gla­suu­rist dekoo­ri­dega. Tort on lõi­ga­tud lõikudeks

Vaarika-šokolaaditort

Mah­la­kal puu­vil­ja­keek­si­põh­jal on hõrk šoko­laa­di­kreem, mille mait­set on muut­nud veelgi täius­li­ku­maks kerge ing­ver ning apel­sin. Värs­kust lisab peal olev vaa­ri­ka­tar­re­tis. Tort on lõi­ga­tud lõi­ku­deks ning kau­nis­ta­tud šoko­laa­dist dekooriga.